LVL Training - By Nouveau Lashes

 

 

LVL oftewel de Lash Volume Lift!

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Voor salons die alleen wimperextensions plaatsen is de LVL een zeer geschikte aanvulling op het behandel aanbod. Klanten die even een wimperextension pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, kun je nu een alternatief bieden!
Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, maximaal 50 minuten duurt en lang draag plezier biedt.

Trainingsdata:

Klik HIER voor het actuele overzicht.Kosten

  • Tijdens de cursus zal u werken met een exclusief starterspakket van nouveau LVL t.w.v. 299 euro excl btw.  
  • Daarnaast betaalt u 100 euro cursus geld 
  • Totaal 399 euro excl btw


Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden? Meld u dan aan voor de cursus. 
Aanmelden voor een cursus LVL kan via het contact formulier op de website, telefonisch of via de mail: info@wimperextensions-kopen.nl.


De LVL is een eendaagse training bestaande uit een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u twee modellen nodig. De trainings tijden zijn van 9.00-14.00.
 

Training Lash lifting - by Lashextend

 

 

Lash Lifting by lash extend

Nieuw bij wimperextensions-kopen.nl is Lash lifting by Lash extend.
Deze behandel methode is gericht op het liften van de natuurlijke wimpers vanaf de wortel.
De lift is 6-9 weken zichtbaar. Lash Lifting by Lash extend is een zeer goede aanvulling op uw behandelaanbod naast wimperextensions. Maar, u hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.

Een groot voordeel van de behandeling is dat deze kan worden toegepast op klanten die allergisch zijn voor lijmen van wimperextensions. In de producten van Lash Lifting by Lash extend zitten namelijk geen stoffen die ook in wimperextensions lijmen zitten.
Trainings data:

Klik HIER voor het actuele overzicht.


Kosten
  • Tijdens de training zal u werken met een starterspakket van Lash Lifting by Lash Extend t.w.v. 199,-
  • De lesgelden bedragen 100.-
  • Totaal betaalt u 299,- exl btw.


Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden? Meldt u dan aan voor de cursus. 
Aanmelden voor een cursus Lash Lifting by Lash Extend kan via het contact formulier op de website, telefonisch of via de mail: info@wimperextensions-kopen.nl.


De Lash Lifting by Lash Extend is een eendaagse training bestaande uit een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u twee modellen nodig. De trainings tijden zijn van 9.00-14.00.